Over ons 2019-10-03T14:50:46+00:00

Gerichte ervaring

Edward van den Bosch heeft na zijn creatieve opleiding aan alle zijden van
de communicatietafel gezeten: bij een puur Nederlands bedrijf met Japanse elektronica en Amerikaanse marketingmethoden, bij toonaangevende reclamebureaus en ook in de professionele grafimedia. Opgegroeid met de creatie van uiteenlopende offline producties. Veel advertising & print, voor merken die gezien mogen worden. Natuurlijk is onze full service communicatie de laatste jaren versterkt met online media zoals websites, digitale nieuwsbrieven en social media.

Goed teamwork . . .

U rekent naast creativiteit en inventiviteit op een hands on mentaliteit? Dan zit u goed.
Geen eigenwijze lieden, maar vakmensen met gevoel voor zaken: Edward (contact | concept | creatie en regie/coördinatie), Richèle (digitale co-creatie), Laila (co-creatie | controles) en Robert (online | co-creatie).
We hebben een zuivere visie op communicatie, waarbij we ervan uit gaan dat u weet wat u wilt en helemaal achter uw product staat. Als dat zo is kunnen we snel schakelen.

Content en meer

Wij van Edvance houden niet van half werk. We komen graag direct met een sterk idee of concept. En werken dat altijd vaardig uit. Dan kunt u snel schakelen. Wel zo plezierig. Copy & Art, ofwel Edvance is goed in content en creatie. Bovendien nemen we graag de regie in handen. Dat schept vaak ruimte om extra dingen te doen.

Verstand van print

Ons team heeft tientallen jaren ervaring met print, ofwel drukwerk. Zowel conventioneel als digitaal. De vraag naar kwalitatief hoge, kleine maatwerkproducties neemt alleen maar toe. En daarnaast zijn er de grotere drukwerkproducties van onder meer catalogi en brochures. Edvance heeft meer dan 20 jaar ervaring, weet wat grafici verwachten en begeleidt dit van professionele prepress t/m afwerking. Variërend van huisstijl tot en met promotioneel drukwerk.