Over ons 2017-12-20T12:18:14+00:00

Gerichte ervaring

Edward van den Bosch heeft na zijn creatieve opleiding aan alle zijden van
de communicatietafel gezeten: bij een puur Nederlands bedrijf met Japanse elektronica en Amerikaanse marketingmethoden, bij toonaangevende reclamebureaus en ook in de professionele grafimedia. Opgegroeid met de creatie van uiteenlopende offline producties. Veel advertising & print, voor merken die gezien mogen worden. Natuurlijk is onze full service communicatie de laatste jaren versterkt met online media zoals websites, digitale nieuwsbrieven en social media.

De juiste…

U wilt leunen op ervaring? Op creativiteit en inventiviteit? Dan zit u goed. Geen eigenwijze ‘kunstzinnige’ mensen, maar professionals met een neus voor zaken die er toe doen. Met gevoel voor stijl raken we de juiste snaar. We hebben een eigen, pure visie op communicatie, maar we gaan ervan uit dat u weet wat u wilt. En helemaal achter uw zaak en product staat. Als dat zo is vormen we snel een gedreven team. We gaan voor resultaat.

Content en meer

Wij van Edvance houden niet van half werk. We komen graag direct met een sterk idee of concept. En werken dat altijd vaardig uit. Dan kunt u snel schakelen. Wel zo plezierig. Copy & Art, ofwel Edvance is goed in content en creatie. Bovendien nemen we graag de regie in handen. Dat schept vaak ruimte om extra dingen te doen.

Verstand van print

Ons team heeft tientallen jaren ervaring met print, ofwel drukwerk. Zowel conventioneel als digitaal. De vraag naar kwalitatief hoge, kleine maatwerkproducties neemt alleen maar toe.
En daarnaast zijn er de grotere drukwerkproducties van onder meer catalogi en brochures.
Edvance heeft meer dan 20 jaar ervaring, weet wat grafici verwachten en begeleidt dit van professionele prepress t/m afwerking. Variërend van huisstijl tot en met promotioneel drukwerk.