Blog 2017-12-20T12:18:20+00:00

In 80 dagen om de wereld met . . .

Alweer een jaar geleden vertrok het team van Storm Eindhoven voor haar 80-daagse wereldreis. Voor hen was dit een enorme uitdaging. En dat die toer met de Storm Pulse geslaagd is, dat weten we inmiddels. Er is een mooie compilatie gemaakt in de vorm van een trailer. Deze is gedeeld op hun Facebook-pagina en YouTube-kanaal. Startitup.nl - onderdeel van Edvance.nl - heeft het PR-team vooral in de beginperiode met raad en daad terzijde gestaan. Kijk op Storm Eindhoven.

Lees meer

Twee kleurrijke decennia

Wij danken iedereen van harte die, op welke wijze dan ook, betrokken is bij het reilen en zeilen van ons communicatiebureau sinds 1997. Dit jaar is het alweer 20 jaar geleden dat we van start zijn gegaan. In die periode zijn er vele zaken de revue gepasseerd. Kleurrijk was het zeker. Om enkele voorbeelden te noemen: een interim-functie bij een grote farmaceut, de rol van kennisleverancier bij Syntens en de opzet van een speciaal bureau voor startups. In 2003 zijn wij gestart met Start it up. Daarmee waren wij te vinden op de Startersdagen van de KvK.

Lees meer

Al 5 jaar coach bij Qredits

Edward van den Bosch van Edvance is dit jaar al vijf jaar actief als coach Marketing & Communicatie voor Qredits, een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Triodosbank, Accenture en de Goudse Verzekeringen. Bij Qredits kunt u een krediet aanvragen van enkele duizenden euro’s, maar ook een MKB-krediet tot max € 250.000. 

Lees meer